Fordítás       |       Lektorálás      |      Szerkesztés, tördelés      |      Konzultációk

Konzultációk

Szóbeli konzultációk során vállaljuk angol nyelvű prezentációk nyelvi ellenőrzését és lektorálsát.

Sokaknak a leghatékonyabb segítség az lenne, ha az angol nyelvű prezentációjukat szóban előadva értékelné egy szakember. Egyetlen alkalomra azonban nehéz angoltanárt találni (ráadásul olyat, aki járatos ezen a területen), egy kurzusra pedig csupán ezért nem szívesen íratkozik be az ember. Ráadásul sokszor hirtelen, sürgősen kell a segítség. A konzultációk keretében olyan lehetőséget kínálunk Önnek, amely ezt a problémát oldja meg.

A konzultáció Skype-on történik. Ennek során Ön bemutathatja az előadását, miközben egy tapasztalt angoltanár (akinek jelentős gyakorlata van angol nyelvű konferenciákon előadóként is) az Önnek megfelelő módon javaslatokat tesz az esetleges hibák kijavítására és/vagy az előadás nyelvileg megfelelőbb formájának kialakítására.

A Skype-hívás közben lehetőség van a prezentáció diáinak bemutatására is. Ehhez a skype-hívás közben meg kell osztania a képernyőképét (vagy csak a prezentációvetítő ablakot) a hívott féllel, majd egyszerűen el kell indítania a prezentációját a saját gépén. Ez kizárólag hanghívással működik. További információ itt.

Kijavíthatja a nyelvtani, szókincsbeli "konkrét" hibákat, a tanár javaslatokat ad ezeken túlmutató nyelvi eszközök használatára is, például a helyzetnek és a témának jobban megfelelő kifejezések és nyelvi megfogalmazások használatára. A tanár az Ön rendelkezésére bocsát egy listát az előadása közben előforduló hibákról, a javasolt módosításokról és a javasolt kifejezésekről.

Konzultációs órából legalább egyet (60 perc) lehet kérni. Természetesen lehetőség van több alkalmat megrendelni. A konzultációk idejét Ön a tanárral egyezteti majd. Javasoljuk, hogy az Önnek megfelelő időpontokat már az érdeklődésnél adja meg.

A megrendelés előtt kérjük, érdeklődjön ezen az oldalon, ahol akár feltöltheti a prezentációját is. A szolgáltatás tényleges megrendelése előtt egyeztetjük Önnel a konzultációk időpontjait. Az aktuális listaárakat itt találja. Ha Ön már máskor is igénybe vette a szolgáltatásainkat, akkor kedvezményt tudunk felajánlani önnek a listaárból.

ÁSZF    |    Rólunk    |    Kapcsolat |