Munkatársak

Mánts Zsuzsa

Tanulmányait a Földrajz és Geológia karon, továbbá a Jogi karon végezte, ezen kívül SIT TESOL képzésben vett részt. Földrajz- és angoltanári diplomával, közigazgatási mesterdiplomával és TESOL diplomával rendelkezik. Számos szakterületen van fordítói gyakorlata, különösen is járatos a műszaki, jogi, gazdasági szövegek fordításában, természetesen a diplomái által lefedett területeken kívül.

Oláh Ildikó

Művelődésszervező-andragógia szakos BA diplomával, vallástudomány (vallástörténet) szakos MA diplomával rendelkezik, elvégezte a neveléstudományi doktori képzést neveléstörténet szakirányon, jelenleg tudományos fokozata (PhD) megszerzésére és disszertációja megvédésére készül. Kultúrák és társadalmak története, kulturális antropológia, vallástörténet, neveléstudomány, ókor és középkor, valamint napjaink társadalmi problémáinak oktatási vetületei foglalkoztatják, pl. marginalizálódás és migráció kérdései. Gyakorlott magyar nyelvi lektor, szerkesztő.

Fényes Csaba

Orosz-angol szakos tanári diplomával, általános nyelvészet szakos bölcsészdiplomával, valamint vallástudomány szakos mesterdiplomával rendelkezik, elvégezte a neveléstudományi PhD-képzést, jelenleg disszertációja megvédésére készül. Otthonosan mozog a számítástechnika, a filozófia, a neveléstudomány, a politilógia és politikaelemzés, a szociológia, a néprajz és a vallástudomány területein, továbbá EU-ügyek és nemzetközi kapcsolatok területén is.

A cég

A scholar.hu honlap tulajdonosa és a szolgáltatás működtetője az Angol Tanszék Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság. Az Angol Tanszék Bt. 2006-ban alakult Budapesten. Cégjegyzékszáma 01-06-773701, székhelye Budapest, Rákóczi tér 10. A cégvezető Fényes Csaba.

Átutalás Magyarországról: a 11101909-22279987-35000008 számlaszámra.
Átutalás külföldről: Bank neve és címe: CIB Bank Zrt. 1027 Budapest, Medve utca 4-14., IBAN (International Bank Account Number): HU33 1110 1909 2227 9987 3500 0008, SWIFT kód: CIBHHUHB, Kedvezményezett neve (Beneficiary name): Angol Tanszék Bt.

ÁSZF    |    Rólunk    |    Kapcsolat |